Stel gerust uw vraag, wij reageren altijd binnen 24 uur!
Een romantische ceremonie, een deftige receptie en als afsluiter een knalfeest!

Mr. DJ heeft ruim 15 jaar ervaring met bruiloften en weet als geen ander de trouwdag nóg persoonlijker te maken: het draait tenslotte om júllie.

EEN ONVERGETELIJKE DAG

 

Op de mooiste dag van je leven, laat je natuurlijk niets aan het toeval over. De locatie, het decor én de juiste muziek: er is weinig zo persoonlijk als je bruiloft. En omdat die van zichzelf al spannend genoeg is, heb je geen tijd om je ook nog eens druk te maken over de muzikale invulling.

Mister DJ op jullie bruiloft...

Mr. DJ heeft ruim 15 jaar ervaring met bruiloften en weet als geen ander de trouwdag nóg persoonlijker te maken: het draait tenslotte om júllie. Een romantische ceremonie, een deftige receptie en als afsluiter een knalfeest. Mr. DJ is van alle markten thuis en helpt graag met passend advies voor de perfecte en onvergetelijke bruiloft.

 

Mister DJ - Foto 1
Mister DJ - Foto 6

Bruiloft Shows

Op jullie bruiloft is het erg belangrijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is, zo ook de Dj en de show die hij bij heeft. Bij Mister DJ is er keuze uit diverse shows die je ook terug kunt vinden in onze prijslijst. Bij al onze shows houden wij qua geluid rekening met de hoeveelheid gasten die jullie uitnodigen, zo nemen wij nooit een te grote of te kleine geluidsset mee. Wat betreft verlichting en aankleding hebben we enkele standaard pakketen samengesteld indien jullie andere wensen hebben zoals een Verlichte dansvloer, Zanger, Fotobooth, Pianist, Verlichte Love letters of wat dan ook gaan wij graag voor jullie kijken naar de passende oplossingen.
 

Saxofonist of zanger(es)?

Met een artiest is het mogelijk jullie feest een extra dimensie te geven. Zelf hebben we een aantal partners waarmee we graag jullie bruiloft naar een hoger plan tillen. Zo hebben we onze top saxofonist Leslie Moore hij speelt op alle mogelijke muziek mee, van R&B tot Dance en van Pop tot Rock. Je kunt enkele van zijn filmpjes terugvinden op ons facebook account.  Ook hebben we enkele zangers en zangeressen in ons bestand staan, al deze artiesten zijn net zoals onze DJ’s voorzien van het 100% dansgarantie label, neem contact met ons op voor meer informatie betreffende onze artiesten en muzikanten.

 

 

 
Mister DJ - Foto 5

Het perfecte feest

Er zijn veel aspecten waar je als bruidspaar aan moet denken bij het organiseren van jullie mooiste dag. Wij van Mister DJ willen jullie graag helpen om enkele belangrijke zaken niet uit het oog te verliezen. Zo is het van groot belang om de ruimte af te stemmen op de hoeveelheid gasten die jullie gaan ontvangen. 60 gasten in een immense zaal maakt al gauw de kans op een gezellig feestje aanzienlijk kleiner. Ook kun je denken aan hoogte van de zaal, als deze hoger is dan 3 meter komen alle lichteffecten beter tot zijn recht. Verder is een goede verdeling van zitplaatsen erg belangrijk. Zorg dat enkel de mensen die het nodig hebben kunnen zitten, zoals opa en oma. De rest kan prima staan en zal dan ook eerder een dansje wagen.

 

 

“Nadat je ons online of offline tegen bent gekomen zullen we contact met je opnemen om een persoonlijk kennismakingsgesprek in te plannen met jullie DJ. Wij garanderen dat jullie feest volledig naar jullie eigen smaak word ingevuld. Jullie moeten 100% tevreden zijn over het voorstel!” – MR DJ

Wat onze klanten zeggen:

"Dat niets te gek was, bleek wel toen wij je vroegen of je op onze bruiloft in Italië wilde komen draaien! Wij wilde alles zoals in Italië maar wel een feest zoals alleen een echte Brabander dat kan maken. Je hebt alles meegenomen en ervoor gezorgd dat wij ons feest hebben kunnen vieren zoals zij dat wilde. We zijn je heel erg dankbaar voor het feit dat je dat voor ons wilde doen. Heel erg bedankt en tot op ons jubileumfeest!"
Ayla & Angelo
December 2017
"Bart, ondanks de extreme hitte heb je het gewoon voor elkaar gekregen om iedereen gisteren op onze bruiloft op de dansvloer te krijgen. Wij genieten nog lekker na van onze speciale dag en gaan gauw het vliegtuig halen. Hartstikke bedankt!
Silas & Malou
Juli 2016
""Wat was het mooi op onze speciale dag. We leverde een lege kale schuur aan en er is een prachtig aangekleden ruimte van gemaakt met de doeken enz aan de zijkant en de verlichting maakte dat helemaal af. Je advies hierin is heel goed en welkom geweest want ander was het nooit zo geworden. We wisten niet dat een kale schuur zo mooi en knus kon worden!! Heel erg bedankt daarvoor."
Familie van Liempt
December 2017