Stel gerust uw vraag, wij reageren altijd binnen 24 uur!

OVERIGE FEESTEN

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest in welke soort of vorm dan ook? Mister DJ kan u helpen deze dag tot een succes te maken. Of het nu is voor het entertainment van uw klanten of een buitengewoon gezellig personeelsfeest of kerstborrel. 

De DJ’s van Mister DJ zijn van alle markten thuis en kunnen u feest perfect verzorgen.

 

Voor meer informatie voor uw bedrijfsfeest neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Net geslaagd voor je eindexamen, een bijzondere verjaardag of iets anders te vieren? Een goed feest is pas compleet met een echte DJ die weet wat het publiek wil en de dansvloer met gemak vol krijgt. Mr. DJ biedt drive-in shows voor elke denkbare gelegenheid, zolang er maar iets te vieren valt! En zoals altijd bij Mr. DJ: met 100% dansgarantie. 

Zakelijke evenementen

Bij een succesvol bedrijf hoort een succesvol feest. Of je nu een personeelsfeest, een jubileum of een netwerkborrel organiseert, Mr. DJ heeft veel ervaring in het draaien op zakelijke evenementen en levert de kwaliteit en professionaliteit die passen bij een succesvolle organisatie. 

 

Met een nette en representatieve uitstraling verzorgt Mr. DJ de muzikale invulling voor elk zakelijk feest. Zo verloopt alles vlekkeloos.

 

Wil je ook graag een zakelijk evenement laten verzorgen door Mister DJ, twijfel dan niet en neem direct contact op. 

Mister DJ - Foto 2

Personeelsfeest

Je personeelsfeest tot in de puntjes verzorgd? Op je verzoek kunnen wij van iedere locatie een feestlocatie maken of je nu in de lokale kroeg of in de eigen kantine of bedrijfshal een feest wilt geven, wij kunnen het volledig verzorgen. Van 30 tot 300 personen? Geen probleem voor de DJ’s van Mister DJ. 

Bedrijfsborrel

Wil je volledig in stijl een borrel geven binnen je bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij denken mee in ieder mogelijk thema, van aankleding tot muziek zullen wij de borrel verzorgen. Je kunt hierbij denken aan een kerstborrel waarbij iedereen voorzien wordt van kerstmutsen of waarbij wij de kantine omdopen tot kerststal. Uiteraard met de bijbehorende muziek en sfeervolle verlichting. Is er wat anders te vieren of is het zomaar tijd voor een borrel? Dan bent u bij Mister DJ aan het goede adres!

Jubilea

Een bijzondere verjaardag te vieren? Je wordt 30, samen 80 of je ziet Abraham of Sarah komend jaar! Neem dan voor jullie knalfeest contact op met Mister DJ. Onze DJ’s hebben jarenlang ervaring met de meest uiteenlopende jubileumfeesten. Van 16 tot 65 jarigen, wij zijn van alle markten thuis. Door middel van onze bijzonder persoonlijke werkwijze zullen wij al je gasten laten zien dat het jouw feest is. Dit doen wij door vooraf een persoonlijke kennismaking in te plannen waarin we benadrukken wat jij precies wilt! 

Andere feestwensen?We horen het graag en zullen er alles aan doen om het feest te realiseren wat je voor ogen hebt!